Nieuws

Zoeken

Service vanuit FlevoTech

 

Naast onze kernactiviteiten binnen de machinebouw en de engineering, (elektrotechniek) is het natuurlijk van belang dat wij als technisch bureau, ondersteuning in aan u het veld kunnen aanbieden. 

Hierbij moet men denken aan een installatie (of verplaatsingen), reparatie en onderhoud van uw besturingskasten of machines. Onder andere is het hierdoor wordt het voor onze klant mogelijk het gehele onderhoud, of de storing van uw elektronische installatie of machine aan FlevoTech uit te besteden. Zo dat u zich weer volledig kan  concentreren op de eigen kernactiviteiten! Hier onder vind u een aantal activiteiten die FlevoTech zijn afnemers aanbiedt:

 

Storing:

Regelmatig kan het voort komen dat er plotseling binnen uw machine een storing voordoet. Uw personeel beschikt niet over de kennis of de mogelijkheden om dit zo spoedig mogelijk te kunnen verhelpen. Gelukkig kunt u altijd bij ons terecht voor eventuele vragen en beschikbaarheid of andere informatie: Contact

Reparatie:

Kampt u met een defect onderdeel? Bent u op zoek naar een snelle oplossing voor uw defecte apparatuur? FlevoTech kan door middel van jarenlange kennis binnen de elektrotechniek en de machinebouw, in combinatie met zeer goede leverconditieties met onze leveranciers, u snel een oplossing bieden. Graag komen wij even bij u langs om de situatie in te schatten en u zo spoedig als mogelijk advies teweegbrengen om uw probleem te kunnen verhelpen.

Onderhoud:

Goed onderhoud verdubbeld de levensduur van uw machine! Door middel van innovatie, vernieuwde producten, technieken en toepassingen, is het zo goed als gegarandeerd dat u nog jaren door kan met uw machines en uw productie.