Nieuws

Zoeken

Service & Diensten

Neem Flevotech mee bij u op de werkvloer: De service & diensten vanuit FlevoTech

Wij vinden het erg interessant om te zien wat u bezig houdt. En bekijken of wij wellicht u kunnen helpen met uw situatie. De activiteiten vanuit FlevoTech zijn in te delen binnen diverse kopstukken, namelijk;

- FLT Engineering

- FLT Services

- FLT Supplies

(Het industriële productassortiment van Flevotech)

 


Ontwerp:

Voor het bouwen van een installatie, machine of besturingskast is het belangrijk om uit te gaan van een goed ontwerp en hier is het nodig eerst het proces goed te doorgronden, dit om problemen achteraf te voorkomen. Wij investeren daarom veel tijd aan de ontwerpfase om later snel en een zo goed mogelijk product te produceren. Wij beschikken over speciale software voor het ontwerpen en tekenen van besturingen voor machines. 

Service:

Daarnaast is het natuurlijk van belang dat we ondersteuning in het veld kunnen aanbieden. Hierbij moet men denken aan installatie (of verplaatsingen), reparatie en onderhoud. Hierdoor wordt het voor onze klant mogelijk de gehele machine aan FlevoTech uit te besteden en zich volledig te kunnen concentreren op de eigen kernactiviteiten.

Storing:

Ook voor storing aan uw machines kunt u bij ons terecht. Met ons getrainde personeel, zijn wij bijna altijd in staat om u een goed beeld te laten vormen, hoe precies de probleemstelling is ontstaan en hoe we het zo spoedig mogelijk weer op orde kunnen krijgen. Indien het niet mogelijk is om direct uw kant op te komen, plannen we altijd  graag een afspraak met u in.