Nieuws

Zoeken

Machinebouw & Realisatie

Elektrotechnisch werk en de machinebesturingen:

Bij geautomatiseerde productie is een intelligent besturingssysteem (schakel of besturingskast) van essentieel belang om efficiënt te blijven werken. Intelligente besturingssystemen die er voor zorgen dat uw proces blijft doorgaan, zijn altijd een verstandige investering.

Ontwerp:

Dankzij onze kennis van machine besturingen en programmering, worden wij regelmatig gevraagd om de complete ontwikkeling aan te bieden; het ontwerp, de bouw en programmering. Het komt tevens met regelmaat voor dat ondernemingen om verzoeken om een bepaalde machine binnen kunnen productielijn een revisie, of update te geven. En wij pakken dit soort klussen met veel enthousiasme van u aan! Wij tekenen en ontwikkelen met het modernste 3D tekenpakket Solid Edge, waardoor wij in staat zijn om korte ontwikkelingstrajecten te realiseren en las & constructie bedrijven doeltreffend aan te sturen.

Bouw en installatie:

Het constructiewerk wordt door ons uitbesteed. In onze werkplaats bouwen wij vervolgens de frames van de machine verder op met alle technische onderdelen hun functie te laten vervullen. Wij verzorgen indien gewenst, de installatie en het onderhoud op locatie bij de eindgebruiker.

Neem gerust contact met ons op, voor al uw vragen.