Nieuws

Zoeken

Elektrotechniek & Besturingen

Elektrotechniek:

Als technisch bureau op het gebied van elektrotechniek, het ontwerpen, tekenen en bouwen we onze eigen besturingssystemen & kasten. Voornamelijk zijn dit systemen voor allerlei diverse projecten. Wij zijn tevens op verschillende locaties te vinden: scheepswerven, productiewerkplaatsen, foodsector en zelfs onderwijsinstellingen. Dat houdt in dat we bekend zijn met de veiligheidsnormen die opgesteld zijn op zo'n locatie.

PLC techniek is in combinatie met servotechniek de laatste jaren ontzettend populair geworden vanwege het goede regelgedrag en de kracht van de motor. Ook wij krijgen steeds vaker de wens om deze servotechnieken toe te passen en hebben deze ook zelf toegepast in onze eigen inhoesmachines.

Elektronica printen:
Flevotech heeft de techniek in huis om eigen printen te kunnen ontwerpen. Uiteraard programmeren wij de microprocessor zelf. Bij grotere producties kan het prijstechnisch interessant zijn om niet te kiezen voor klassieke oplossingen zoals dure en grote PLC's en dergelijke, maar te kiezen voor uw een eigen elektronica print. Meestal gaat een dergelijk ontwerp gepaard met een eigen folie.
Deze kunnen we (laten) maken in elk gewenst ontwerp, kleuren, logo's, knoppen of lampjes. Dit geeft marketing technisch een geheel eigen "look en feel" aan uw product of machine. Deze aanpak maar maakt uw product of machine juist uniek ten opzichte van uw concurrent. Dankzij een eigen print zorgt u ervoor dat uw klanten, in het geval van storing, altijd bij terug komen.

"De ervaring leert dat gebruikers van machines met een eigen print/folie de machines op een hoger peil waarderen dan op basis van standaard besturingskasten."